A Need for speed Carbon nem kompatibilis a gépemmel. Meg lehet ezt valahogy oldani?
A számítógépemen az összes Need for speed jól működik, kivéve a Carbont, bármelyik változattal próbálkozok, mindig kilép "Az NFSC.exe hibát észlelt, ezért leáll, stb." hibaüzenettel, még a demó változat is.
Patcheltem, crackeltem, de úgy is folyton bezáródik.
Van valakinek ötlete, amivel megoldhatnám, hogy ne lépjen ki a játék (azon kívül, hogy nem használom, újratelepítek vagy új gépet veszek)?
A játék minden esetben mutat egy működési furcsaságot: nincs az irányítás beállításánál hátranézés (pedig tudom, hogy lennie kéne, láttam róla videókat).
Nem vagyok egy profi felhasználó, de ezeket tudom:
Windows XP oprendszer
Kingstom 1 GB DDR RAM
MSI FX5500 VGA
Intel Celeron CPU 3.06 GHZ
Tudom, nem egy ütős cucc, de amire nekem kell, arra elég.
Nem tudom, hogy van-e shader progi a videokarihoz. Meg lehet valahogy nézni vagy le kell szedni?
Köszönöm a válaszokat.
Akkor úgy néz ki, a rejtély megoldva: a VGA túl gyenge, hogy folyamatosan vigye a programot és a shaderekkel csak rontanék a helyzeten. Legalább most már tudom, hogy így nem érdemes vele próbálkoznom és nem fogok fölöslegesen bénázni vele.
Végül is ez annyiban megnyugtató, hogy nem rendszerhiba áll fenn, csak egy nagyobb teljesítményű videókarira lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!