Valaki megtudja mondani miért zabál sok ramot a gépem?
Figyelt kérdés
Régi gépemen ugyan ez a windows ami most van fent (win7 ultimate 64bit) olyan 1GB ramot zabált akkor 4GB ramom volt, ha interneteztem akkor ment 2-2.3GB ram mióta új gépem van ugyan az a windows van felrakva és 1.5-1.8GB ram megy alapjáraton és ha nettezek akkor 4-4.5GB ram is megy.Minek raktam bele ennyit hogy valaminek legyen mit zabálnija? mitől lehet ez?2014. jún. 25. 00:31
11/12 anonim válasza:
nem nagyon értem a kérdésedet
amikor 4GB volt benne akkor keveselted mert szeretnéd ha a progik kihasználnák
most 16GB vagy benne és sírsz hogy használják
mint ahogy te is kérdezted akkor minek raktad bele?
hát én is kérdem -minek?
örülj hogy használják és nem feleslegesen van benne
de mint a 3-s is írta vannak autostart progik amiket látok futni -de minek? nem tudod kézzel elindítani ha már sokallod a kihasználását a RAM-nak
és bár nem sok de teljesen felesleges pl a Nvidia szolgáltatásai a driver fut a többi meg minek
egyszer beállítottad a vidkarit és a felbontást valamint a konfigját akkor minek fut a szolgáltatásai
12/12 A kérdező kommentje:
Bloody az a egeremhez egy szoftver játékoknál lehet beállitani hogy 1 gombnyomásra mennyi golyót lőjön a fegyver.
2014. jún. 25. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!