Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Battlefield 2 többjátékos...

A Battlefield 2 többjátékos módja működik?

Figyelt kérdés

A nyári akcióba szeretném megvenni a Steamen de nem tudom, hogy megy e a gamespy-os eset miatt a multi. Ha megy akkor csak simán megveszem és lehet tolni? Ha pedig nem megy kb. mikorra lesz jó és ha steamen veszem meg akkor kell e valamit csinálni, hogy lehessen használni?

Csak mert ha nem közeljövőben nem tudok multizni akkor inkább mást vennék meg amíg helyreáll.

2014. jún. 24. 17:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még valami, hogy melyikkel játszanak a legtöbben? Én a "Complete Collection"-re gondoltam de ha többen játszanak a "Bad Company"-val akkor inkább azt venném.
2014. jún. 24. 17:52
 2/2 anonim válasza:

Üdv, 1.: Keress rá a játékra a Store-ban, és jobb oldalt kiírja a játék tulajdonságait. Ha ott van a Multiplayer magyar Többjátékos mód, akkor lehet tolni neten is :D.

2.: Nézd meg a statisztikákat.

#COMEup

2014. jún. 29. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!