SOS! Word segítség?
Figyelt kérdés
Már holnapra kéne,de egyszerűen nem jön össze :/
Megvolt a közösségi szolgálati naplóm,de félre lett írva 2 helyen a dátum,és nem akarom így leadni,így megebszéltem a k.szolgálati vezetőmmel,hogy akkor majd újraírja,csak vigyek neki egy újat.
Most a régi így nézett ki:
Mindkét oldalán volt a lapnak,ezzel nincs is gond,ha egyből nem is sikerül,simán csak kinyomtatom,és fénymásológéppel megoldom,ahol dolgozom.
De a gond a fekvő tájolással van :/
Hiába nyomom be,hogy fekvő tájolás legyen,egyszerűen semmi sem néz ki úgy,ahogy kéne(2010-es wordom van),de egyszerűen nem tudom olyanra formázni,mint amilyenre kéne :/
Ez a napló,lejjebb a Kapcsolódó dokumentumoknál az első(Közösségi szolgálati napló):
2014. jún. 24. 14:55
1/1 A kérdező kommentje:
Juj,megoldottam ! :DD Rájöttem,hogy csak a táblázatrésze kell :D Persze,ha valaki tudja hogy hogyan lehetne így is megcsinálni,az is érdekel,legalább tanulok valami újat a wordből :)
2014. jún. 24. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!