World of tanks help?
újraraktam a wint ,windows 8-ról windows 7-re váltottam.
és miután visszaraktam a world of tankst is,teljesen előlröl kezdőtött az accountom.
biztos hogy ők cs..tek el valamit mert a jelszó is meg az email cím is oké,de a game valamiért a legelejéről kezdőtött.
mit lehet ezzel csinálni ?
most jut eszembe....
egyszer megváltoztattam a jelszavamat hogy kapjak 300 aranyat.... de nem jut eszembe az újabb jelszó,csak a régi.
és megköszönném ha válaszolnátok is ha már egyszer megnézitek és elolvassátok a kérdést
Attól, hogy megváltoztatod a jelszavadat, nem jön létre két account. Szerintem egyszerűen két accountod volt, és te a másikra emlékszel...
E-mailcímmel és jelszóval kell bejelentkezni?
Ha igen, akkor biztos, hogy egy e-mailhez csak egy account tartozhat. Így ki kéne találni, mi volt a másik accountod e-mailcíme. És utána kérhetnél rá új jelszót...
hú xd rosszul írtam másodjára is .xd
szóval.
az email címem ,az biztos hogy jó.
a jelszavamat egyszer megváltoztattam,de nem emlékeztem hogy mire.
amit viszont nem értek az az hogy a wot hivatalos oldalára be tudok lépni a régi jelszavammal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!