Üdv mindenkinek! Újra szeretném telepíteni a gépet, hoppá hogy is kell?
Újra szeretném telepíteni AMD-s gépemet,mert már úgyérzem,hogy nagyon teli van,már a játékok sem úgy futnak,mint újkorában. Leszedtem egy Win7 Ultimate állítólag magyar telepítőt,amit egy Rufus nevű programmal az USB pendrájvomba bebootoltam. Nos nem mertem eddig bootolni mert még egy csomó kép meg minden van a HDD-n ami kéne és tudtommal ha elindítom a bootolást akkor törlődik minden. Nos mit ajánlotok mit tegyek?
A Gép paraméterei:
A gép neve: BIGRYDER
Processzor: AMD Athon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30Ghz
Memória: Kingston DDR2 2×2GB
Videókártya: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5
Op. rendszer: Windows 7 Ultimate
Alaplap: MSI KA790GX
Merevlemez: 2 partíció Összesen: 176GB
Hangkártya: -
Optikai meghajtó: Daemon Tools Lite által 1 meghajtó+Samsung beépített DVD-RW meghajtó
Ház: -
Tápegység: 450W-os
Monitor: Mirai 17colos 1440×900-as felbontás
Billentyűzet: Logitech fekete billentyűzet
Egér: Genius tűzvörös egér
Egyebek: Internetezésre és igaz nem a mai,de nagyobb játékokra is alkalmas.
Vidd el szakemberhez a gépet!
Ott kezdődik a dolog, hogy miért Ultimate?
Aztán ott, hogy a képekről ha fontosak, akkor csinálj biztonsági mentés a már meglévő biztonsági mentés mellé!
Aztán epdig nem árt tisztában lenni a telepítő működésével, illetve a telepítés menetével.
Neten van sok tutoriál, de kár lenne a sok fotóért, ha azok árán kellene megtanulnod a telepítés mikéntjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!