Valaki ért a Linux VPS-hez?
Az lenne a kérdésem hogy VPS-re hogyan lehet feltelepíteni cs 1.6 szervert.. Mert van egy VPS-em énis próbáltam de hibaüzenetet írt ki.
A válaszokat köszönöm :)
Nincs jogosultságod elindítani.
A program biztos Linux bináris? Van rajta futtatási jog (7-es)? rootként próbálod indítani?
Akkor nézd meg a fájl jogait. Elsőként "ls -l" paranccsal, hogy kiírja az összes jogot is. ha ott "-rw-r--r--" van vagy hasonló, akkor "chmod 0755 fájl" a fájl itt azt akarja jelenteni, amit elakarsz indítani. ezután "ls -l" ezt fogja mutatni: "-rwxr-xr-x". Itt a r az olvasási jogot, a w az írást a x a futtatási jogot jeleni, tulajdonos, csoport, mindenki más formában.
Küld el majd, hogy mi alapján álltál neki, akkor tudok majd konkrétabban is segíteni.
De itt SteamCMD-s cucc azt írja, hogy:
cd /home/steam/steamcmd
./steamcmd.sh
paranccsal indítod.
Egyébként gameservert sose csináltam még. Mindenképp nézd meg amit az előzőben írtam, valami olyasmi gond lesz azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!