Hol és hogy lehet letölteni az adobe flash playert?
Figyelt kérdés
olyat kérek ahol tényleg le lehet tölteni mert már próbáltam és nem sikerült.(linket is kérek)2010. jan. 4. 14:53
1/9 anonim 

válasza:

3/9 anonim 

válasza:

Előbb töröld a Vezérlőpultban (Programok telepítése, törlése) a régit, aztán töltsd le a legújabbat. Így lehet Firefox-hoz: [link] Adobe Flash Player.
Mindig böngészőn BELÜLRŐL működik (újabban), pl. Opera, Safari esetében is.
5/9 A kérdező kommentje:
eggyikkel se tudom letölteni
2010. jan. 4. 21:05
6/9 anonim 

válasza:

Internet Explorerhez kell? Akkor ez lesz a jó: [link]
7/9 A kérdező kommentje:
az előzőnél pedig nics lehetőség letölteni ;(
2010. jan. 5. 13:52
8/9 anonim 

válasza:

Tehát kedves válaszolók és én is ,ti is ,most már világosan láthatjátok,hogy nem lehet letölteni a Flash Playert,azaz képtelenség,legalábbis a kérdező szerint ez teljesen lehetetlen .Több ötlet ?
9/9 anonim 

válasza:

"eggyikkel se tudom letölteni"
Akkor írd eleve azt, hogy a legalapvetőbb számítástechnikai ismereteid sincsenek meg, és akkor ajánlunk egy tanfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!