MI lehet a megoldás?
A problma az hogy még kezdö vagyok és betetem a Windows XP CD-t a számitógpbe és a telepités kezdete elött beált a kék halál és valahányszor ujrainditom a gépet folyamatosan bejön ez: Válassza ki az iditani kivant operácios rendszert:
MIcrosoft Windows XP Proffesional- magyar
Microsoft Windows XP Professional- telepités
és ha rámegyek a felsöre akkor normálisan elindul az a Windowos ami eredetileg volt rajta és le szeretném cserélni.
Azrt nem választom az alsot mert ez jön be ha az alsora megyek:"A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
HA először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Végezzen vírusellenőrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket. Ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van-e konfigurálva és lezárva.
Futtassa a CHDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa újra a számítógépet.
Technikai információ:
*** STOP: 0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x000000, 0x000000)"
Kezd újra a telepítést szerintem.
1. Állítsd be a BOOT sorrendnél a lemezmeghajtót. Tedd be a lemezt.
2. Amikor kiírja, hogy a lemezről való indításhoz nyomj meg egy gombot, nyomj egy entert mondjuk. <- Ez szerintem az általad említett választás előtt kell, hogy megjelenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!