Van egy olyan gondom hogy a számítógép egy szikra hangot sem ad ki nem tudom engedélyezni az (analóg hangot) feltelepitettem minden drivert és még ígyse sehogyse megy Hogyan lehetne megoldani? Asrock 980DE3/U3S3 alaplap Sapphire HD7850
Figyelt kérdés
(realtek) digitális hang SPDIF van engedélyezve nekem meg a hangszórók kellenek csak nem lehet beálitani alapertelmezettként mert nincs csatlakoztatva semmi pedig van csatlakoztatva hangfal és füles is hogyan lehetne megoldani?2014. jún. 22. 22:57
1/3 Komplikato válasza:
Hmmm. Érdekes, mert azt gondolnám a HW alapján, hogy nincs beállítva a hangkeltő eszközöd a Realtek HD vagy a Radeon HD Audio legyen ... utóbbinak nyilván csak digitális kimenete van. És a drivereknél van olyan vicces része a dolognak, hogy nem veszed észre, mert mindkettő a realtek gyermeke, ezért utóbbira a realtek HD driver is felmegy, meg a Catalystban lévő is. Azért én megpróbálnám a legfrissebb Realtek HD drivert, meg megsasolnám a Biosban nincs e valami letiltva a hangkeltőnél.
Persze van minimális esélye, hogy meghalt az analóg kimeneted, de akkor az fizikai jellegű, ezért ebben az esetben letesztelném előlapi kimenetnél is, mert egyszerre nem szokott minden csatlakozó szétesni.
2/3 Komplikato válasza:
Ja meg persze program függő is, mert pl. normális lejátszókban külön állítható melyik kimenetre tolják ki a hangot. Magánál a hangkártya beállításokban (nem a driverben, a windowsban) a kimenő hang melyikre van állítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!