Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan ingyenes program,...

Van olyan ingyenes program, amivel meg lehet változtatni egy fényképen a hajszínt?

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Gimp
2014. jún. 22. 10:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom.
2014. jún. 22. 10:03
 3/8 tabaki ***** válasza:
2014. jún. 22. 10:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Letöltöttem, de nem boldogulok vele.

Le tudná írni valaki, hogy kell egy képen a hajszínt pl. szőkéről barnára változtatni?

Köszönöm!

2014. jún. 22. 12:59
 5/8 tabaki ***** válasza:
Kérj egy új réteget, állítsd Szorzás módúra, jelölöd körbe rajta a hajat, és a jelölésen belül szórópisztollyal, óvatosan színezgesd.
2014. jún. 22. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Már próbálgattam pár módon, de mindig olyan természetellenes, parókahatású lett.

Most kipróbálom így is, ahogyan írtad, hátha :)

2014. jún. 22. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Photoshop,Gimp
2014. jún. 22. 22:06
 8/8 tabaki ***** válasza:

Bemutatok egy nem egészen tisztességesen megcsinált próbát, a mondottakhoz képest egy kis finomítással.

Ez a szöszi az alapkép (Olivia Springs):

[link]

Ez a réteg kerül a hajára, Szorzás módban:

[link]

A kettő együtt így néz ki -- ez az, amit fentebb leírtam:

[link]

Ami újdonság, hogy kivágtam a haját, és egy legfelső rétegre másoltam. Ez az a réteg, amelynél eltrehánykodtam a dolgot. Mint láthatod, a haj körül és között maradtak félig-meddig fedő részek, rendes munka esetén ezeket gondosan ki kellett volna tisztogatnom. Csak hát lusta vagyok, meg bemutatásra így is jó... legalább könnyű lesz jobbat csinálnod:

[link]

A továbbiakban csak ennek a felső rétegnek a módját változtatgattam. Hogy aztán mindezt mennyire találod természetesnek, más kérdés. A rétegmódok:

Telítettség: [link]

Árnyalat: [link]

Űjabb Szorzás: [link]

Rávetítés: [link]

Gyenge fény: [link]

Erős fény: [link]

Szemcsés összefésülés: [link]

2014. jún. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!