Van olyan ingyenes program, amivel meg lehet változtatni egy fényképen a hajszínt?
Letöltöttem, de nem boldogulok vele.
Le tudná írni valaki, hogy kell egy képen a hajszínt pl. szőkéről barnára változtatni?
Köszönöm!
Köszönöm! Már próbálgattam pár módon, de mindig olyan természetellenes, parókahatású lett.
Most kipróbálom így is, ahogyan írtad, hátha :)
Bemutatok egy nem egészen tisztességesen megcsinált próbát, a mondottakhoz képest egy kis finomítással.
Ez a szöszi az alapkép (Olivia Springs):
Ez a réteg kerül a hajára, Szorzás módban:
A kettő együtt így néz ki -- ez az, amit fentebb leírtam:
Ami újdonság, hogy kivágtam a haját, és egy legfelső rétegre másoltam. Ez az a réteg, amelynél eltrehánykodtam a dolgot. Mint láthatod, a haj körül és között maradtak félig-meddig fedő részek, rendes munka esetén ezeket gondosan ki kellett volna tisztogatnom. Csak hát lusta vagyok, meg bemutatásra így is jó... legalább könnyű lesz jobbat csinálnod:
A továbbiakban csak ennek a felső rétegnek a módját változtatgattam. Hogy aztán mindezt mennyire találod természetesnek, más kérdés. A rétegmódok:
Telítettség: [link]
Árnyalat: [link]
Űjabb Szorzás: [link]
Rávetítés: [link]
Gyenge fény: [link]
Erős fény: [link]
Szemcsés összefésülés: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!