Mit tehetnék most? (a megadott eljárás nem található. )
Sziasztok! Felraktam a gépemre az XP-t(a win7 nem megy fel, valami gáz van a gépemmel, és ez az egyetlen op. rendszer, ami felmegy a gépre-,-") szóval, bármilyen programot, vagy bármit letöltök a netről, mindenre azt írja ki letöltés után, hogy "A megadott eljárás nem található."
Sajnos semmit nem tudok csinálni a géppel, hiszen még a drivereket sem tudom felrakni, mert azokra is ezt írja ki.. Valaki tudna nekem segíteni? 3 napja b*szakszok a géppel, de nem tudom, mi baja... 2 különböző vinyóra is próbáltam már feltenni az XP-t, de mindkettővel ezt írja ki... Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!
Köszönöm a gyors választ!
Igen, hibátlan. Számtalan alkalommal volt már ezen, és az előző gépeimen is.
egyébként a buildem:
ASUS Sabertooth X58
Intel Core i7 920 2.7GHz
GeForce GTX 550Ti 1GB
8GB 1600MHz RAM.
Nem tudom, szükséges-e leírnom, de azért leírtam, hátha segít. Egyébként nem tudod/tudja valaki, mennyibe fájna egy szervízbe csak az, hogy ránézzenek, és megpróbálják rá felpakolni a win7-et? BÁr nem lesz nekik egyszerű, hisz nekem az istennek se sikerült felrakni. :| De azért érdekel mennyiért csinálnák meg. Tippek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!