Van valamilyen mód arra, hogy maestro cardal rendeljek steamon?
Figyelt kérdés
Olvastam már ilyet, hogy paypal, de hát nem tudom. TUdtok valami tanácsot adni?2014. jún. 21. 10:52
1/1 anonim válasza:
Amennyire tudom az újabb Maestro kártyákkal, amit 2013 után adtak ki már lehet interneten is vásárolni. Ha van rajta 3 szmából álló CVC2 kód, akkor tudsz vele közvetlenül is vásárolni steam-en, vagy beregisztrálod a kártyát paypal-ra és úgy vásárolsz. Az utóbbi módszer valamivel biztonságosabb, hiszen emailcimet jelszót adsz meg a vásárláskor, és nem a bankkártyád adatait, arról nem is beszélve hogy a paypal-on vannak egyébb biztonsági óvintézkedések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!