A windows magától megváltoztatja a testreszabási beállításokat. Mi a gond?
Sziasztok! Az lenne a gondom,hogy a Windows folyamatosan megváltoztatja a testre szabott mappákat. Ilyenekre gondolok,hogy adok neki valamilyen ikont,de az kis idő múlva visszarakja az alapértelmezettre,vagy nézet beállításokban berakom,hogy extra nagy ikonok legyenek,majd amikor legközelebb megnyitom ismét listában vannak ott. Vagy olyan,hogy abban a mappában,ahol a zenéim vannak,én úgy állítom a fejlécet(vagy mit) be,hogy a zeneszám hosszát,előadóját és albumját is mutassa,de rendszeresen ezeket visszarakja módosítás dátumára,méretre meg formátumra. Mi lehet a gond? Úgy vettem észre,hogy talán akkor csinálja,ha új fájl kerül a mappába,de nem mindig. Windows 8.1-em van és én vagyok a rendszergazda.
Most így a neten nézelődve nem nagyon találtam rá megoldást,gondolom hátha megkérdezem,lehet,hogy tök egyértelmű a dolog.
Köszönöm a válaszokat előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!