Valamiért laggol a Battlefield 3-ban az egér, miért?
Figyelt kérdés
Most telepítettem újra fel a bf3-at, de valamiért az egér fura laggolást produkál, ugyanis ha sokáig forgok, egyszercsak beakad, és 2 másodperccel később visszajön.
Mi lehet a baj? Újra rakjam megint?
2014. jún. 20. 22:12
1/7 A kérdező kommentje:
Hmm... Elvileg nem az egérrel van a baj, mert a Cod MW3-al, meg a Watch_Dogsal is meg normálisan.
2014. jún. 20. 22:15
2/7 flati válasza:
Nekem is ezt csinálja, nem tudom miért :/
3/7 flati válasza:
Amúgy szerintem ne ragd , újra mert nekem jó volt egy hónapig és most kezdte el csinálni.
4/7 A kérdező kommentje:
Az origin frissült, úgy 2 napja. Akkor vettem észre, hogy a Bf3 valami eszméletlen lassan (500-600 kb/másodperc) jött lefele. Már ez gyanús volt...
xd
2014. jún. 22. 00:43
5/7 A kérdező kommentje:
Én másfél játszom, rohadtsokszor reinstalláltam, de ilyen jelenséggel még a büdös életbe' nem találkoztam.
2014. jún. 22. 00:44
6/7 flati válasza:
Előtte nekem is frissített az origin, nem tudom mit basztak el :D
7/7 A kérdező kommentje:
Sőt, már a shift-f1 se működik... Reinstall.
2014. jún. 24. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!