Sims 4 gépigény? (Bővebben lent)
Szia! Sims 3- mal játszom laptopon, eddig semmilyen károsodást nem vettem rajta észre, nem melegszik túl. Az enyém egy HP noti, 17 colos kijelzővel, 8 Gb RAM + AMD A 4 proci. Nem kell még egy ilyen erős gép sem, ha figyelsz arra, hogy a laptopodban dedikált videókártya legyen (tehát vagy NVidia vagy ATI videókártya legyen, az Intel HD graphicstól óvakodj.)
Alternatívák lehetnek ezek a gépek:
[link] (ilyen van nekem)
Ezek közül bármelyik jó, vagy keress más márkákat is, lényeg a videókártya és a RAM. Azért legalább 4 Gb RAM legyen.
Első, ne reklámozd már a gamer laptopot mindenhol. Egy Sims 3-4 - hez mióta kell Alianware?
Hát, én 1 gb rammal, 2x 2.85 ghz procival, és Radeon XPress Series VGA-val futattam, összes kieg, 1024X768 és low-medium felbontás környékén...
A Sims 4 gépigénye elvileg pedig kisebb lesz, mint a 2-nek volt...
Sims 4 várható gépigény:
Minimum:
Core 2 Duo E4300 1.8GHz/Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
GeForce 6600 GT/Radeon X1300 256MB (Pixel Shader 3.0)
2 gb ram, DX9, 9 gb HDD
Ajánlott:
Core 2 Duo E6850 3.0GHz/Phenom II X2 511
GeForce GT 440/Radeon HD 4670 512MB
4 gb ram, 9 gb HDD
Optimális:
Core 2 Quad Q8400 2.66GHz/APU A6-3600 Quad Core
GeForce GTS 450/Radeon HD 7670
6 gb ram, 9 gb HDD
Hát megértőbb nem lesz a régi vasakkal, mint a 3 volt, az biztos...
köszönöm a válaszokat! azóta voltunk gépszerelőnél és kiderült, hogy a (volt) kutyusom szőrével volt tele a ventillátor és attól állt le, de azóta hibátlanul működik minden :)
egyébként egy acer aspire 5737Z laptopom van 5 GB RAMmal és azt hiszem Nvidia memókártyája van. és igen LÁNY vagyok :D de nem értem ez miért fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!