Ez esetben aktiválnom kell a Windows 8.1 Pro -t? (kép lent)
#10, nem azért, mint ha bizonygatnom kellene, csak hogy kicsit lásd, hogy lehet másként is!
Szoftverek: van olyan, hogy linux. Ingyenes, biztonságos, nem kell bohóckodni aktivátorokkal.
Zene: nagyon sok ingyenes anyag elérhető a neten, ezen kívül ha valaki jó zenét csinál, akkor azért hajlandó vagyok fizetni. Elvégre én is kapok fizetést, ha jó munkát végzek, én sem ingyen dolgozom.
Persze van akinek a tudatáig ez nem jut el, mert csak annyit lát, hogy "nekem ez kell".
9. (aki az első három volt :D )
Figyelj ide! Már a PC-en használtam virtuálisan a 8-ast. Igen áruházat is szoktam használni. A MinDig TV rajta van, meg Evermote Touch, WilTangent Games, és a Doodle God. (mind W8 App Store vagy miből)
Tengor és Kispofa75
Mindkettő mondanivalójában volt némi igazság. Zárjátok le a vitát. Én használtam Linuxot NEM VOLTAM VELE MEGELÉGEDVE Maradok a jó öreg Windows operációs rendszereknél! (XP SP3, Vista SP2, 7 SP1/2, 8.1)
én inkább a telefonos akiválást javasolnám, mert az sokkal "jogtisztább"
mondjuk ahhoz is kódgenerátor kell
Tengor
1. pont
Tedd helyre Magyarország gazdaságát. Ne legyen nélkülözés, ne legyenek alacsony bérek, sem kizsákmányoló politikusok. A munkahelyeken becsüljék meg a dolgozókat, ne fenyegetőzzenek kirugással, hogy majd úgyse találsz másik munkát, mint hogy nincs is. Ne legyen 80-100 ezres fizetés. Legyen a minimálbér 300-350 ezer, diplomával meg 5-600 ezer, ahogy minden normális országban.
2. pont
Ha mindezt megoldod, akkor van értelme annak, amit mondasz. Másfelől meg, maga a Microsoft mondta azt, hogy senkinek nem harapják el a torkát, ha lopott szoftvert használ, mert legalább ingyen reklámnak jó. Ha még magát a kiadó céget se érdekli annyira, akkor téged miért izgat? A Microsoft-nál dolgozol? Azt mondták neked, hogy bocs haver, de csökkentenünk kell a fizudat, mert sokat lopják a szoftvereinket? Ebben az esetben olvasd újra az 1. ponttól a firkálmányomat.
De lesarkítva igen, igazad van. Lopni bűn, sőt bűncselekmény, és undorító dolog. Mások munkáját ingyen kihasználni szemétség. Így van. Minthogy ingyen utazni a BKV-n. Jajaja!! Szintén. Deeeee, hmmm, kanyarodjunk csak vissza újra az 1. ponthoz.
#17, rendben. Első intézkedésem: mivel szegény az ország te ne kapj fizetést a munkádért! Ha ebbe úgy beletörődtél, akkor jöhet a második intézkedés.
Csak mert sz*rul megy még nem vagyok jogosult ellopni. Ennyi.
Kérdező #7 alatt ezt írtad:
"Azért fura, hogy nem jelezte! :| (30 NAP MÚLVA 8.1 MEGHAL!!! MINDENKI MENEKÜLJÖN ÉS VEGYE MEG A 9.3458-AT!!!"
Honnan van az értesülésed, miszerint 30 nap múlva 8.1 meghal? - én ezt még nem hallottam/olvastam.
Köszönöm a mielőbbi érdemi válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!