Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bootmgr hiba uzit kapok...

Bootmgr hiba uzit kapok amikor az ures hdd re akarok telepiteni op rendszert, miert? Lent!

Figyelt kérdés

Hali!

Most alitottam ossze a gepem, es van egy 300gb segate barracuda vinyom. (hasznaltan vettem) Beteszem a optikai meghajtoba a win8 telepito lemezt, es bealitom a biosba a boot ot, restart es kiirja, hogy bootmgr hianyzik es inditsam ujra. Igy hogyan telepitsem fel a windowsot? Segitsetek megoldani a problemam kerlek.

2014. jún. 18. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A vinyóról próbál indulni, nem a DVD-ről. Talán rossz a lemez, vagy mégse jól állítottad a boot sorrendet.
2014. jún. 18. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:

asrock 970 extreme 3 lapom van, nem tudom milyen bios van rajta, de valahogy megnezhetned, hogy kell akor bealitani helyesen ;)

uefi setup utility

tomorrows technology today

ezeket irja bioszban nagy betukkel, talan igy konnyebb megtalalni.

2014. jún. 18. 17:27
 3/5 A kérdező kommentje:
de tuti nem rontom el, megneztem, probalgattam valtoztatni a boot sorrenden, es sehogy sem jo, nem.eloszor telepitenek oprendszert, de ilyen nem fordult meg velem elo, es nem tudom mit tegyek, lehet szar a vinyo? olvasgattam ilyen bootrec rol, RebuildBcd rol hogy valahova be kell irni, de nem tudom hova
2014. jún. 18. 17:40
 4/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Win8 telepitéséhez GPT partició kell illetve UEFI.

Máskülönben nem fog menni. Gondolom a használt vinyó MBR-es.

Olvasd át ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

UEFI : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2014. jún. 18. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem ez magas amit most irtal! Amugy van win7 is pendriven, azzal sem jo, azt se akarja bebootolni. Nincs masik gepem, ezt a lemezt meg kolcson kaptam es az illeto is errol tette fel maganak a oprendszert.
2014. jún. 18. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!