Owen23 kérdése:
Légyszives írjátok nekem írni a 3 legújabb pankrációs játék nevét? Nagyon megköszönném
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 12:05
1/6 A kérdező kommentje:
csak ne ilyen wwe raw legyen akármilyen más ha nem az első 3-mat akkor írjatok vmi mást előre is köszi
2010. jan. 3. 12:11
2/6 A kérdező kommentje:
pl ne ilyen Hardy vs Hardy WWE Raw Ultimate Impact valami jobbat léccives aminek a grafikája is jobb meg stb.
2010. jan. 3. 12:13
3/6 A kérdező kommentje:
pl ahol fel lehet mászni a létrán
2010. jan. 3. 12:20
4/6 anonim válasza:
Hát a WWE-s játékokban fellehet mászni a létrán,meg rengeteg egyéb dolgot lehet csinálni,nézz videót róla a youtuben.Am pankrációs játék wwe és tna-s van.;)
De nekem a WWE-s nagyon megteszi,a 2009 és 2010-t is végigtoltam.
Ui:ÉLJEN A PANKRÁCIÓ
5/6 anonim válasza:
hát a most legújabb a wwe13 (nem pc), wwe12 (ez sem), és smackdown vs raw 2011 (és ez sem XD).
pc-re csak a béna wwe raw van mondjuk xbox-on az elég jó.
6/6 anonim válasza:
Nekem megvan xbox-ra a Smackdown vs raw 2010 2011 wwe 13, és nagyon jók, csak már végig vttem mindet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!