Miről ismerem fel a nem használt programokat?

Hát, ha kezdő vagy, akkor nem nagyon ajánlom, hogy ott turkálj. Inkább írd be a Start > Futtatás menübe, hogy msconfig. Felugrik egy ablak, válaszd az automatikus indítás fület és ott vedd ki a pipát, hogy melyiket nem akarod, hogy a Windows-zal együtt elinduljanak.
Ha sok 'szemetet' telepítesz, akkor azok hajlamosak elindulni a rendszerrel. Nekem pl. semmi szükségem a Daemon Toolsra, WInampra, különböző searchbarokra, program update-ekre, Skype-ra, uTorrentre. Ezeket majd elindítom én, ha akarom.

Ezt így látatlanban nagyon nehéz megmondani. Ez függ attól hogy mennyi általad futtatot program van elindítva, és mennyi windows szolgáltatást használsz.
De összehasonlításképpen, én is törekszem a lehető legkevesebb futtatot dologra. Nekem így ezen pillanatban 27 folyamat fut összesen. Ebbe beletartozik a böngésző, zenelejátszó, tűzfal szolgáltatások, MSN messenger.
Sajnos pontos választ erre nem nagyon lehet adni :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!