Akadozik a sims 3-am és az overwatch programot ajánlották, a nraas oldaláról le is szedem de egy fájl jön le és nem tudom mit kezdjek vele nem tudom hova rakjam. Tudnátok küldeni linket hol szedhetem le használhatóbban, vagy, hogy mit csináljak vele?
semmit ne csinálj a fájlal
nekem is megvan a sims3 full kiegészítővel és nem akad
pedig nem egy bika a gép
4GB RAM+2*2,6GHz+SSD+HD2600
-ja és nem épp eredeti a sims se
semmit mert nem tudjuk milyen a géped
csak azt hogy erős, a szilva pálinka is erős
mégse viszi a sims-t
de még azt se hogy mennyire szemetelted teli a géped
4 GB RAM
Processzor: Intel Core i3-2120 CPU @ 3.30 GHz 3.30 GHz
windows 7 32 bites
Rég volt újra telepítve, de egy informatikus lefuttatott valamit ami alapból a gépen volt ilyen töredezett és hibás fájlokat javított ki teljesen és rendbe is jött a gépem teljesen. Ezért nem volt ilyenre szükségem. Az a baj hoyg nem tudom mit futtatott le csak azt hogy ez alapból rajta van a gépen és kb 3 óra volt fekete képernyőn fehér felirat volt és javított minden fájlt amiben hibát talált, van ötleted mi lehetett az? Bocsi nem igen vagyok egy gépzseni.
azért a lelkéről se ártott volna némi infó
VGA (videokártya)
az i3-t nem ismerem annyira de ahogy az adatlapját nézem jónak kell lennie
mivel 4GB RAM-d van ezért a 64-bit-s rendszer ajánlott
de ahogy a sims-t ismerem még elbírna +4GB-t pláne ha minden kiegészítő sz***jai is fenn van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!