Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy kis problémám a...

Van egy kis problémám a teamfortress nevű játékkal. Mi lehet az oka? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előző nap amikor felmentem teamfortress szerverre tök nyugodtan felengedett másnap fiszont kiírta a vac hogy a steam fiókom letiltották és nem mehetek fel egyetlen tf2 szerverre sem hackelés miatt....(és szerintem feltörték a steamem mert a jelszavam máásnap újra kellet generálnom mert valaki megváltoztatta (és nem én)) Tudtok segíteni?

meg mi lehet az oka????

2014. jún. 16. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Állíts be erős jelszót és várd meg, amíg fölmehetsz szerókra.
2014. jún. 16. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy nagyon illedelmes levelet kell írni a Steam supportnak, hogy nem te voltál, feltörték a fiókod és kéred hogy vonják vissza a tiltást. Szoktak ilyet csinálni.

Ami érdekes: Steam más IPről kér e-mail-es igazolást, tehát oda is be kellett lépni (vagy valaki nálatok intézte). Engem pl.: Hollandiából 2x-es megerősítéssel engedett be, gondolom vadbarom kamu IPvel meg sehogy sem.

Érdekesség képen a logjukat is elkérhetnéd.

2014. jún. 16. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!