S. O. S. Windows Media Player 11 zenén kívül szinte semmit nem játszik le. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Tehát beteszek DvD-t, és nem működik.
Töltöttem le filmet, és nem működik, szinte semmilyen formátummal sem.:S
Ja és Vista-m van sajnos.
2010. jan. 2. 23:06
1/9 anonim válasza:
Megoldás: töltsd le a BsPlayer-t. Telepítés után letölti az összes szükséges kodeket magának. Mindent le fog játszani.
2/9 anonim válasza:
bezony, a kodek a probléma, de én videó nézéshez a JetAudio programot javaslom. Feliratot tetszés szerint időzítheted.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Hy nem akarok veszekedni de a kmplayer a legjobb lejátszó minden fájlformátumot lejátssza halgass rám ez a legjobb lejátszó nekem is ez van!!!
5/9 anonim válasza:
a kmplayer minden féle feloiratot lejátsz meg filmet át lehet alakítani 2d böl 3d-be és mindenfélét lehet még mindenképen ajánlom jobb mint a bsplayer meg a jetaudio és minden lejátszónál jobb!!!!
6/9 anonim válasza:
Szerintem is a KM Player a leg tutibb Filmekhez/ videókhoz!
De zenékhez viszont használd az AIMP2-őt
AIMP2 Letöltése: [link]
7/9 anonim válasza:
Windows Media Player 11 nem jó!
Windows Media Player 12 viszont már nagyon jó!
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
De ha ragaszkodsz a saját lejátszódhoz akkor itt egy kis segítség: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!