Miért van az, hogy egy bizonyos idő után a Windows 7-en nem működik az internet?
Korábban már használtam a Windows 7 SP1-et, erről váltottam Windows 8-ra, majd Windows 8.1-re.
Azzal a programmal, amivel frissítem a telefont nem volt kompatiblis a Windows 8-al, így kénytelen voltam visszarakni a Windows 7-et.
Minden rendben nem, minden driver friss. Olyan hibát produkál, hogy megy az internet rendesen. Aztán csak tölt, tölt, tölt a böngésző, de semmi nem jön be, internet elérést jelez a gép. Ugyanez van az internet elérést igénylő programokkal is (Steam, levelező, online játékok).
A nettel semmi probléma, egy újraindítás megoldja a problémát. De van mikor már 5 perc után ezt csinálja. Mitől van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__47..
Ez a kérdés a számítógépes Windows-hoz tartozik. Viszont a kérdésből nem derül ki hogy neked a Windows Phone 7-el van gondod vagy a Windows 7-el mert a kérdés első felében még azt írtad, hogy telefon, viszont a kérdés második felében pedig azt, hogy gép.
Xperia SP-m van, amit a gyári frissítő program nem listáz ki Windows 8.1 alatt, ezért kellett visszatennem a Windows 7-et, mert a neten fellelhető összes tanácsot megfogadva se tudtam megoldani a problémát Win8 alatt.
Változó, hogy mikor. Van mikor 5 perc múlva, van mikor 20 azt veszem észre, hogy ha videót nézek, akkor megáll, és csak tölt, tölt. Ugyanez, ha olvasnék valamit. Ha online játékról van szó, ott is csak megjelenik az ikon, hogy tölt. Újraindítom a gépet és utána minden oké.
Driverek frissek, a netkapcsolattal semmi probléma. Korábban használtam már ezt a Windows 7 SP1-et, akkor semmi probléma nem volt, illetve a Windows 8.1-en se tapasztaltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!