Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Képszerkesztő programot keresek?

Képszerkesztő programot keresek?

Figyelt kérdés
egy olyan képszerkesztő programot keresek, (nem ismerem konkrétan)amivel tudok könnyen olyan képet csinálni, amin rajta vagyok teljesen, egy sima állásban, mögöttem egy fal, és a falon az árnyékom ami, mondok egy példát, focizik, közben én meg egy helyben állok.
2014. jún. 13. 14:29
 1/2 tabaki ***** válasza:
Ezt általában mind tudja, de Painttel inkább ne próbáld. Ingyenesek közül talán a Gimp a legjobb. Természetesen nem a Gimp (vagy egyéb) fogja helyetted megcsinálni, és nem akármiből. Kell legalább egy kép rólad, amint egy fal előtt állsz, meg egy megfelelő körvonalú focizós alak. Ha megvannak már egyszerű összedolgozni.
2014. jún. 13. 14:55
 2/2 SimkoL ***** válasza:
Mindenképpen olyat keress ami képes rétegeket kezelni. tabaki által említett Gimp, Paint.NET 3.5.10 -hez van magyar... és még nagyon sok, de a Photoshoppot kezdetnek nem ajánlom.
2014. jún. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!