Mikrofonhoz keresek drivert (Több lent) valaki segítene? Kéne sürgősen!
Régen volt egy olyan, hogy ha bedugok bármit érzékeli és megkérdi mit dugtál be és aktiválja azt. Újratelepítettem a gépet, a mikrofon fingom nincs milyen fajta. HD audioval csak a füles megy, mikrofon nem működik. Másik mikrofon is ugyanez.Nem hibás tehát a kábel. Újratelepítés előtt jó volt, tehát a dugó sem hibás.Kizárásos alapon marad a driver. Tehát Driver kéne Win 7-re.
Ja, megelőző kérdésem(Amit ide nem írtam le, ott van.):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Nekem is ez volt a problémám újratelepítés után.
Az a helyzet hogy ha nem házilag összerakott géped van akkor menj fel annak a gyártónak a honlapjára aki gyártotta a gépet majd onnan töltsed le a megfelelő drivert nekem Samsung gépem van úgyhogy ha neked is az van akkor megtalálod (méghozzá úgy hogy megkeresed a gépet. Majd felül a neve alatt lesznek fülek. Ott kattints a letöltések fülre majd bal oldalt az illesztőprogramokra és ott megtalálsz mindent. Hogyha nem samsung géped van akkor a géped gyártójának weboldalán próbálj meg valami hasonlót keresni, nézd meg a támogatást stb. Ha összerakott a géped akkor próbáld meg megnézni a hangkártya gyártójának weboldalát vagy még az előző kérdésben írtad hogy genius mikrofonod van akkor nézd meg még a genius weboldalát is és próbáld meg ott megkeresni hogy milyen fajta genius mikrofonod van majd ahhoz keress a genius weboldalán drivert.
Régen SoundMAX-t meg AC'97-t használtam, de WIN7-en egyik sem kompatibilis (Fuck Logic), mert usták értelmesen továbbcsinálni. Legalább AC 97-be belekezdtek, de folyton biztonsági üzeneteket dob a windows és nem tölti tovább.
Ma próbáltam újratelepíteni, de a szarért is szürke az a gomb :*
Hát igazából nem tudok mást mondani, hogy mi lehet a baj, viszont két kérdésem azért még lenne:
1. Mit próbáltál meg újratelepíteni a Windows-t vagy a programot? (Ha a programot akkor megpróbálkozhatsz a Windows újratelepítésével is. Hátha utána nem lennének biztonsági üzenetek.)
2. Megkérdezhetem, hogy milyen géped van? Hátha utána esetleg találok valami megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!