Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Clash of Clans gem hack? WTF?!

Clash of Clans gem hack? WTF?!

Figyelt kérdés

Láttam már pár videóban hogy valahogy addolnak gemet a játékosok maguknak, de olvastam hogy nem létezik hozzá semmilyen program vagy egyéb amivel lehetne addolni gemet, akkor mégis hogy változik meg neki a gem mennyisége?

Amint megcsinálta rögtön mutatja is hogy működik, és a townhallját lvl10re nyomta egyből.

Most akkor mi van?Úgy mond parasztvakítás?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jún. 12. 23:11
1 2
 11/12 anonim válasza:

gratulálok fiaim látom senkise ér a hack hez mert simán lehet hackelni nekem most is meg van hackelve. Ja és kicsit hogy bevédjem a youtubosokat nem csak egy két percig van. A legegyszerübb a DNS hack. átírod a dns-t egy adott dns re ami jo a hack hez nézd meg a youtubot dns hacknem kell hozzá se JB se root.

remélem tudtam segíteni

2016. febr. 11. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez igen! Az utolsó tud valamit :) csak a DNS szerver jelentését nem :) egyébként tudom nem mai téma de gondoltam beleszólok
2018. nov. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!