A Spybot vírusirtóm vírusdefiníciós adatbázisát nem lehet frissíteni. Mi lehet a probléma és hogyan oldhatom meg?
A Spybot search and destroy vírusirtóm éveken át hibátlanul működött, de amikor ma feltelepítettem, nem lehetett frissíteni az adatbázisát. Azelőtt kiadta a szerverek listáját, amikről letölthettem a frissítéseket, de ma ehelyett csak egy üres téglalap volt, ami elé kiadott egy hibaüzenetet "Nem érhető el új verzió" szöveggel, ami persze kamu, mert a program jóval régebbi, mint az adatbázisok.
Többszöri próbálkozás után végül kiírta, hogy a programfrissítéssel van valami gond.
Egy csomószor letöröltem és újratelepítettem, majd többször újra leszedtem, amiket szintén többször újratelepítettem, de semmi, nem lehet frissíteni, anélkül meg tudjuk, mit ér egy vírusirtó.
Lefuttattam a gépemen lévő többi vírusirtó progit (Spyware Terminator, Malwarebytes Anti-Malware és ESET Smart Security 4), de nem találtak semmit.
Az érdekelne, hogy van-e valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj és mit lehet tenni?
Nekem sem tuti: Immunizálásnál állapot ellenőrzés után rögtön lefagy (pro-active browser protection működése leállt), fájl és mappa víruskeresésnél szintén. Használhatatlan.
[url= [link]
pontosabban itt a hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!