A touchpodon már nem tudom lefele görgetni az oldalakat úgy hogy csak lefele húzom az újjamat HELP mit csináljak :D?
Figyelt kérdés
már csak úgy tudok lefele menni egy oldalon ha rákattintok oldalt arra a hosszú izére és úgy már nem hogy csak lefele húzom az ujjam
lehet megnyomtam valami gombot ami miatt már nem jó vagy valami programot letöröltem ami ehhez kellett?
2014. jún. 12. 15:48
1/3 anonim válasza:
Driver szükséges hozzá.
Keress rá erre: Touchpad multitouch driver
2/3 A kérdező kommentje:
és számít hogy milyen laptopom van vagy milyen windows van rajta vagy tök mindegy?
2014. jún. 12. 15:51
3/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb:
Megkeresed a laptopodat a gyártója honlapján. És onnan letöltöd az operációs rendszeredhez (Windows) való drivert/programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!