Zenét Youtube-ra gyorsan tökéletes minőségben?
Sziasztok!
Kérdés az lenne hogyan tudom leggyorsabban és legegyszerűbben feltölteni youtube-ra a zenét amit szeretnék egy képpel Pl. Album képe vagy akármi?
Azt szeretném hogy min 720p legyen mert ugye úgy tisztábban szól youtube-n a zene.
A program : Sony vegas pro 9.0
De ha mást ajánlatok azt is elfogadom.
Az a baj ez a Vegas nagyon lassan rendereli videóvá a zenét.
Válaszokat előre köszi!
Hát azért ha egy album képet kell renderelni annak nem kellene túl sokáig tartania. Milyen géped van?
720p a videó felbontása, attól nem szólhat jobban a zene. Bár abban lehet h igazad van h 480p-nél a youtube már alacsonyabb bitsűrűségű hangot társít a videóhoz.
Én nem ismerem a programot, de ilyen beállításokat kell keresni:
Felbontás 1280x720. Bitsűrűséggel nem kell elszállni egy zenés videónál. Főleg ha csak albumképet tennél be. Lehet esetleg 1500kbps (vagy 1,5mbit nem tom miben kell megadni).
Kódolás/format: H.264. MP4 kiterjesztésben.
Audio rész:
AAC. 320kbps, stereo, 44100Khz. (A zenék 99%-a 44100khz úgyhogy felesleges többet megadni.)
És ahol látsz quality beállítást az azért legyen High-on. Én egyébként Adobe Premiere-t szoktam használni, de zenés videóhoz felesleges letölteni.
Szia!
Először is köszi a válaszod.
Viszont pont a H.264. kodólású MP4 olyan lassú vagy 20 percig csinálta és 66mb lett, wmv-be 22 :D
Laptopom van 2 magos 1.73 Ghz 2.5Gb ddr2 ram.
Igazából a beállítások érdekelnek renderelésen belül.
Mert igazából csak a zene minősége érdekel, és nem igazán fontos itt az fps de rate-khoz nem értek.
Nekem az lenne a fontos röviden, hogy minnél jobb hanganyagú videó legyen kicsi méretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!