A képminőség romlásával járt a movie maker használata. Nem jól csináltam valamit?
a movie maker (épp úgy mint bármi más videovágó) egy fájlt készít a betallózott anyagokból. ennek a videofilenak van egy felbontása... ettől nem lesz jobb minőségű.
720p-s vagy 1080p-s videót csinálsz akkor az segíthet a problémádon...
másik programmal illetve másik beállításokkal valószínűleg lehet... persze ha nagyon rossz a kép akkor ez csak tovább fog rontani a helyzeten.
itt a #3 hozzászlásból az elsőt illetve ha nagyon nagy alkotói szabadságot akarsz akkor az utolsót ajánlom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Sziasztok!
Nagyjából nekem is ez a problémám, h a movie maker használata során romlik a kép minősége.
Már dolgozom egy utazás összefoglaló videóján pár napja, ami képekből és videókból áll majd. Minden nap haladok vele egy kicsit, ezért mielőtt kilépek a programból elmentem, h ott tudjam folytatni, ahol abbahagytam. Viszont a videó eleje már élvezhetetlen minőségű, míg a tegnap elmentett rész még szép tiszta.
Kérlek vki segítsen, h mit csinálok rosszul, m nagyon csalódott lennék, ha újra kellene kezdenem, annyit dolgoztam vele...
Köszönöm
Lexi
Megmondom őszintén: én sok munkát nem fektetnék bele egy movie maker projectbe!
Nem erre való. Arra találták ki, hogy 2-3 perc alatt gyorsan összekattintgathass valami faék egyszerű videót a kutyádról/macskádról majd megoszd a szintén "remek minőségű" facebookon vagy youtubeon.
Ha 15 percnél több munkát szánsz valamire, akkor ahhoz válassz komolyabb programot.
Rengeteg van a neten ingyenes és fizetős is ami jobb/megbízhatóbb.
pl.: [link]
(amelett hogy egyszerű, még használható is)
Nagyon köszönöm a segítséget!
Nem gondoltam, h a movie maker ilyen vacak.
Viszont inkább magyar nyelvű programot szeretnék, amit hasonlóan könnyű használni. Tipp??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!