Van egy Toshiba NB200-as netbookom, Windows 7 van rajta. A funkciógombok (FN) nem működnek. Milyen programot kell hozzá telepíteni?
Konkrétan mi nem megy? F1-F12 v. a képernyő fényerő állítás, hangerő állítás ilyesmi?
Utility programokat feltetted a Toshiba oldaláról?
Köszönöm a válaszokat.
Konkrétan a wifi nem működik, ill. az ahhoz tartozó FN-F8.
A megfelelő TVAP-t már letöltöttem, de azzal csak a képernyő fényerő beállítáó kezdett működni.
Azért van különbség, hogy a funkciógombok nem mennek v. a wifi, ezt azért gondolom te is érzed, nem?
Wifi driver fenn van?
Persze, tudom, hogy van különbség.
Fent van (elvileg) egy Atheros Wireless LAN driver feltelepítettem. Nem reagál.
Csak azt gondoltam, hogy az FN-F8 elindíthatja.
A BIOS-t is frissítettem, arra sincs reakció.
A BIOS frissítés inkompatibilis CPU működésre bírására van, normális, hogy nincs rá hatással.
Live oprendszerrel indítva működik?
Ezt sajnos nem tudtam kipróbálni. Utánanéztem, elég komplikált a megvalósítás. De ezek szerint lehet, hogy nem is driver problémáról van szó, hanem inkább a gépnek van valami baja?
Egyébként honnan lehet utánanézni, hogy jó wireless drivert telepítettem-e, ill. hogy milyen kell a géphez?
Végül elvittem szervízbe a gépet, a wifit ott sem tudták megjavítani, a kártyával lehet probléma. Most USB stickről működik.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!