Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy aki Zorin OS-t használ, ő hogyan töltötte le a magyarítást hozzá? Én akármit csinálok, nem tölti le...

Előre is köszi!

2014. jún. 8. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Még nem használtam, de ez is egy Ubu-Deb származék, tehát hasonlóan lehet nyelvet állítani.

Elvileg telepítéskor is fel kellet volna ajánlania a nyelvválasztást.

De később is lehet nyelvet telepíteni, control panelen keresztül.

Vagy akár parancs sorból is, de az bonyolultabb. :-)

2014. jún. 8. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. jún. 8. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Tudom, hogy hogyan kell letölteni, csak mikor töltöm le, mindig azt írja ki, hogy failed... Ezt nem értem.. :S
2014. jún. 9. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
szia eloszor csinalj egy frissitest. Majd ujra inditas utan nyelvi beallitasok magyar nyelv hozza adasa. Menu beallitasok felhasznaloi fiok/feloldas (ird be a jelszavadat). Aztan ott allisd at az alapertelmezett nyelvet magyara. Ki/be jelentkezes es keszen is vagy
2014. jún. 10. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!