Miért nem menti el Far cry 3 a haladásomat?
amikor belépek a mentésembe (ameddig müködöt)
elkezd vilogni a mentés a sarokban és nem akarja abbahagyni WTF? és egyszerüen nem jövök rá mi van ?
Tört verzió? Mert annál nálam is csinálta.
Töröld le, tedd fel újra és rakj fel hozzá minden update-et amit a team kiadott hozzá (amelyik törte: Reloaded, Skidrow stb.)
Ha a rendszer stabil amire rárakod (lehetőleg Vista-n felül), akkor nem fogja ezt csinálni, legalább is nem szabad.
De tört verzióval ugyan úgy el tudod érni, csak fel kell rakni minden patch-et. Most ezért kár kiadni pénzt, hacsak nem akarsz majd multizni meg ilyesmi. Én is kitoltam tört verzióban.
A patch az egy javítás, azt csak úgy telepíted mint a játékot, csak ezt crack előtt kell és utána crackeled a játékot szokás szerint.
Az meg attól függ melyik tört verziód van meg, mert mindegyik team külön patchet csinál a tört játékhoz.
Én amúgy a 3_1.05_patch-et telepítettem és biztos, mert trainert elég nehéz volt hozzá találni :D
Letölteni meg sok helyről letöltheted, bár nem mindegyik tört verzióval kompatibilisek:
Dehogy azzal vittem végig :D A játékokat jobb szeretem csalás nélkül vinni, csak a végén, ahol lelöknek egy szakadékba ami tele van vízzel és rádkötnek egy súlyt, akkor az utána lévő résznél elszerencsétlenkedtem egy kicsit :D Aztán sokáig kerestem egy normálisan működő trainert, ott szépen végigvittem és onnantól vittem tovább normálba :)
Meg volt egy sárkányos rész is ahol kellett (templom), de inkább nem mondom el mi lesz, úgy jobb a játék élmény :)
Aha a története nagyon jó, egy kicsit még a grafikára gyúrhattak volna mellette. Bár én az 1-2 résszel is jól el voltam.
Én a haverokat, de valahogy úgy is a szigeten kellett maradni, úgy hogy végigjátszom majd újra másik végkifejlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!