MP3 kódolása milyen programmal lehetséges?
Figyelt kérdés
Azt lenne a feladta hogy egy mp3-at aminek csak a fő címe van meg, abba beleírni az előadó-album-stílus stb... Erre létezi program? És ha igen akkor mi a neve?2010. jan. 1. 22:02
1/5 anonim 

válasza:

A feladatnak nincs köze az mp3 kódoláshoz. Ezek az adatok az id3 tagokban tárolódnak. És igen, létezik:
2/5 anonim 

válasza:

ez nem mp3 kódolás. csak az id3 szerkesztése. winamp megteszi, ott a file info a fájlra és csinálsz már amit akarsz.
3/5 anonim 

válasza:

Ezt szerintem majdnem mindegyik zenelejátszó programban meg lehet tenni. Én pl Winamp-ot használok, abban lehet szerkeszteni az MP3 Tag-eket, sőt még egy kis méretű képet is el lehet tárolni az MP3-ban.
4/5 anonim 

válasza:

Winmedia Player is tudja amita winamp! Én pl ruhellem a winampot mert csak egy bőr, de mindent a windoz mukodtet amit az csinál...
5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm, de ahogy néztem win7 alatt rákattintok a file-re, és már módosíthatom is.
2010. jan. 2. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!