Bfkih kérdése:
Mi a baja a laptopomnak?
Figyelt kérdés
A laptopom a napokban elkezdett kilépegetni a programokból. Ha játszok valamivel akkor az indítást követő néhány percig fut utána a gép visszalép az asztalra és a játékot a tálcára teszi. A youtubos videóknál kilép néha a nagy képernyőből. Az internet pedig random megáll és kattintanom kell egyet, hogy újra menjen, mintha megnyitottam volna egy a böngészőnél kisebb ablakot, pedig nem csináltam semmit.
Víruskeresést végeztem, semmi haszna nem volt, pedig harminc vírust köztük egy trójait is kitöröltem. Még töredezettségmentesítést is csináltam. Semmit nem töltöttem le, semmin nem változtattam, mi a baj?
2014. jún. 6. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!