Nektek is elcs*szte a microsoft az elmúlt kb 2 hétben kiadott frissítéseivel a nyomtatótok?
valamiért az ekkor kiadott biztonsági frissítések hazavágták a nyomtatóm, nem ismerte fel a gép, nem tudtam szkennelni meg jóformán semmit, állandóan püttyögött hiába szedtem le a legújabb illesztőprogramot hozzá, aztán újrahúztam a gépet teljesen és egészen addig ment is minden rendesen még az összes frissítést fel nem tette a windows... így kénytelen voltam feltenni újból és kikapcsolni a windows update-et... így most csak az sp1 van fent win7-hez meg a net framework-ös cuccok
először azt hittem hogy az én gépemmel van baj, de a családban a többi számítógéppel is egyszerre romlott el a nyomtató... és a canonnél azt mondták hogy a biztonsági frissítések a hibásak, töröljem le a nyomtató illesztőprogramját majd szedjem le az oldalukról a legújabbat és rendszergazdaként telepítsem, ha nem jó tegyem újra a rendszert, hát újra kellett tennem de az automatikus frissítéseket ki kellett iktatnom.
püttyögött: hol fel ismerte hogy be van dugva a nyomtató, hol nem de ezt másodpercenként váltogatta...
szkennelés: nem működött az automatikus beolvasás sem az adf lapadagolóból sem az üvegtálcáról...
először pöttyögést csinálta aztán mint ha semmisem történt volna az elmúlt és akkor mikor elmúlt utána nem működött az automatikus beolvasás...
Jaj, jaj. Zűrzavar és hozzá nem értés. A Canon-nál sem. A hibás frissítést kellett volna eltávolítani, nem a rendszert szétcseszni az újratelepítéssel. Most már mindegy, telepítsd újra, aztán figyelj milyen frissítéseket telepítesz. Listázd a kiadás dátuma szerint, az utóbbi két hét frissítéseit ne, vagy csak egyenként tedd fel, így megtalálod, melyik okozhatja a gondot.
Ha meg más gépeken sem működik a nyomtató, akkor pont a nyomtató hibás, nem a rendszer. (Ha 10 sofőr sem tud elindulni ugyanazon autóval, akkor a sofőrök nem tudnak vezetni, ugye? Miközben világos, hogy az autó nincs rendben.)
Nekem nem cseszte el.
1. mert nem telepítem a Windows nyomtató drivert.
2. mert linuxra van kötve a nyomtató :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!