Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nektek is elcs*szte a microsof...

Nektek is elcs*szte a microsoft az elmúlt kb 2 hétben kiadott frissítéseivel a nyomtatótok?

Figyelt kérdés

valamiért az ekkor kiadott biztonsági frissítések hazavágták a nyomtatóm, nem ismerte fel a gép, nem tudtam szkennelni meg jóformán semmit, állandóan püttyögött hiába szedtem le a legújabb illesztőprogramot hozzá, aztán újrahúztam a gépet teljesen és egészen addig ment is minden rendesen még az összes frissítést fel nem tette a windows... így kénytelen voltam feltenni újból és kikapcsolni a windows update-et... így most csak az sp1 van fent win7-hez meg a net framework-ös cuccok

először azt hittem hogy az én gépemmel van baj, de a családban a többi számítógéppel is egyszerre romlott el a nyomtató... és a canonnél azt mondták hogy a biztonsági frissítések a hibásak, töröljem le a nyomtató illesztőprogramját majd szedjem le az oldalukról a legújabbat és rendszergazdaként telepítsem, ha nem jó tegyem újra a rendszert, hát újra kellett tennem de az automatikus frissítéseket ki kellett iktatnom.

2014. jún. 6. 15:53
 1/5 A kérdező kommentje:

püttyögött: hol fel ismerte hogy be van dugva a nyomtató, hol nem de ezt másodpercenként váltogatta...

szkennelés: nem működött az automatikus beolvasás sem az adf lapadagolóból sem az üvegtálcáról...

először pöttyögést csinálta aztán mint ha semmisem történt volna az elmúlt és akkor mikor elmúlt utána nem működött az automatikus beolvasás...

2014. jún. 6. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Jaj, jaj. Zűrzavar és hozzá nem értés. A Canon-nál sem. A hibás frissítést kellett volna eltávolítani, nem a rendszert szétcseszni az újratelepítéssel. Most már mindegy, telepítsd újra, aztán figyelj milyen frissítéseket telepítesz. Listázd a kiadás dátuma szerint, az utóbbi két hét frissítéseit ne, vagy csak egyenként tedd fel, így megtalálod, melyik okozhatja a gondot.

Ha meg más gépeken sem működik a nyomtató, akkor pont a nyomtató hibás, nem a rendszer. (Ha 10 sofőr sem tud elindulni ugyanazon autóval, akkor a sofőrök nem tudnak vezetni, ugye? Miközben világos, hogy az autó nincs rendben.)

2014. jún. 6. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:
már újratettem, az alap driverek vannak fent amiket lemezen kaptam a nyomtatóhoz, csak sp1 és a net frameworkös cuccok vannak fent ( meg amit 2013 augustusig kiadott a microsoft frissítéseket, mert ilyen integrált telepítőt használok hogy ne vagyen igénybe a frissítések telepítése majdnem egy napot ) a gépen, és így hiba nélkül megy, gombnyomásra szkennel meg minden... egyébként Canon Pixma MX395-ös nyomtatóról van szó
2014. jún. 6. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem cseszte el.

1. mert nem telepítem a Windows nyomtató drivert.

2. mert linuxra van kötve a nyomtató :-)

2014. jún. 6. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyébként jó dolog a biztonsági frissítés, de tényleg, bármihez akar illesztőprogramot telepíteni, azt nem szabad engedni. Egy esetben jól feltette az Intel HD videókártyához az illesztőrogramot, a többi esetben rosszul. Wifi-t telepítés után elcseszte, AMD videókártyát szintén, touchpad-ot szintén stb. A rendszerre szánt frissítések mehetnek, de ha jót akartok, hardverekhez nem telepítetek a Windows Update által felajánlott illesztőprogramot.
2014. jún. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!