Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre az új HP laptopra már...

Erre az új HP laptopra már felesleges is tenni Windows 7 (x64) -et? (Fontos)

Figyelt kérdés

[link]

A HP hivatalos oldala szerint, az illesztőprogramokat csak Windows 8.1 (x64) támogatja...és más nem! Szerintetek?

Fontos lenne a Windows 7.

2014. jún. 6. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:

"A HP hivatalos oldala szerint, az illesztőprogramokat csak Windows 8.1 (x64) támogatja"

Ebből nekem az jön le (és én is így jártam), hogy Windows 7 alatt problémák lehetnek a driverekkel. Főleg a HP-s dolgok között lehet majd olyan, ami nem fog működni, vagy sokat kell vadászni rá...

Én végül beadtam a derekam...

2014. jún. 6. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:

hát beszarok

nem értem miért kell ezt a szutyok Windows 8-at rásózni az emberre...

2014. jún. 6. 11:21
 3/9 Tengor ***** válasza:
76%

Mert azért fizet az MS.

Használj linuxot és nem fognak az MS termékekre kényszeríteni!

2014. jún. 6. 11:30
 4/9 tabaki ***** válasza:
53%
Megint szívemből szóltál, Tengor.
2014. jún. 6. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Az enyémből is szóltál Tengor.

A HP egyébként SUSE Linux Enterprise (fizetős) certified gépeket gyárt, csak nem mindenhol tüntetik fel ezt. Ez meg annyit jelent, hogy gond nélkül fut az ingyenes OpenSUSE is rajta.

2014. jún. 6. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Linux fanok, húzás! Nekünk tökéletes a Windows. Utálom ezt a felfogást, hogy sz@r a Windows, akkor használj Linuxot.

Meg lehet próbálni rátenni, maximum nem működik majd tökéletesen. De valamilyen szinten biztosan működőképes lesz. Valószínűleg a Win8-hoz készült driverek is felmennek Win7 alá.

2014. jún. 6. 14:54
 7/9 Tengor ***** válasza:
#6, a kérdezőnek nem tetszett a Win 8, mi ajánlottunk egy alternatívát. Hol itt a fanság? Igazából ha a Win 8 nem felel meg, a Win 7-re nincs támogatás és a linuxhoz nem fűlik a fog, akkor mi marad? Ráerőszakol egy win 7-et, ami vagy megy vagy nem megy. Eladja a gépet és vesz egyet, ami majd megy win 7-tel? Eladja a gépet és vesz egy mac-et?
2014. jún. 6. 17:49
 8/9 tabaki ***** válasza:

"Nekünk tökéletes a Windows."

"maximum nem működik majd tökéletesen."

Persze. Ha az oprendszer tökéletes, ki várhatná el, hogy még a működése is az legyen?

"Utálom ezt a felfogást, hogy sz@r a Windows, akkor használj Linuxot."

Imádom ezt a felfogást, hogy sz@r a Windows, akkor használj sz@r a Windowst.

"valamilyen szinten biztosan működőképes lesz"

Ezt is megértük: Ne légy annyira igényes, érd be a kis fapadossal, amid van, linux nélkül is lehet élni...

2014. jún. 6. 18:39
 9/9 tabaki ***** válasza:

+ Bocs, az "akkor használj sz@r Windowst." mellékmondatban benne maradt egy fölösleges névelő.

De ha már ezzel az ürüggyel visszajöttem, hadd szögezzem le Kérdezőnek meg az értelmesebb Windows-használóknak: Nem azért értek egyet Tengorral, mintha akkora nagy diadal volna, hogy eggyel több gépen leng a pingvines lobogó, hanem azért, mert a linuxot a tapasztalataim alapján igenis jó alternatívának tartom. De alternatíva az is, ha lenyeled a békát, és elfogadod a Windows 8.1-et, amelyért a HP ezek szerint kezeskedik. Lehet, hogy rá két napra megszokod, vagy egyenesen beleszeretsz, ha megismered a logikáját. Az itteni hozzászólások alapján máris elég nagy tábora van még a valóban jól sikerült hetessel szemben is.

2014. jún. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!