Miért nincs hang a gépemen?
Toshiba Satellite L850 típusú laptopról van szó. Egyik pillanatban még volt hang, azután meg nem volt. Eszközkezelőben nem mutat semmi problémát. High Definition Audio hangeszköz az alapértelmezett hangeszköz, megfelelően működik. Amikor a hangszórók tulajdonságainál a speciális fülecskénél a tesztelés gombra kattintok azt írja h "Nem sikerült lejátszani a tesztdallamot. Az illesztőprogramra azt írja h naprakész, tehát az is ok.
Egyedül skypon írja ki azt, hogy a hangkára nem elérhető.
*hangkártya
Megtörtént...
Ugyan ez a probléma van nekem is ha megnyitom a WMP t akkor egy ilyen hibaüzenet jön hogy "A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt, mert probléma van a hangkártyával, a hangvezérlővel vagy egyéb hangeszközzel."
De nem találtam semmi értelmeset. Ha Vlc t megnyitom látom hogy le akarná játszani de ha megnyitom a Hangerő-nél a keverőt, ott nincs közte. Se ki se bejelentkező hang sincs semmi. Újraindítás nem megoldás. Driverfrissítés szart se ért, Víruskeresés nem oldotta meg és semmilyen beállítást nem találok ami segíthetne. Én is tegnap óta szenvedek a gépemen ezzel. És hiába dugom be a fülhallgatót akkor se játszik le semmit. Windows update sem vált be, és az eszközkezelőnél azt írja hogy tökéletesen működik.
Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!