Hogyan lehet az összes MS segédprogramot eltávolítani?
Figyelt kérdés
Eddig még nem is foglalkoztam vele, de ilyen medi player meg IE szarokra semmi szükség nincs, viszont ezeket nem lehet a programok eltávolítása vagy módosítása részből eltávolítani, nincs is ott a nevük. Valami módja csak van, de a google nem volt a barátom. :-(2014. jún. 4. 17:32
1/2 anonim válasza:
Más programok használják őket. Ha eltávolítod, utána nem fog rendesen működni a rendszer. Hagyd a fenébe.
2/2 tabaki válasza:
Aha! Eddig sosem értettem a "Véletlenül letöröltem valamit a gépről, és most..." kezdetű kérdéseket. Hagyd a fenébe, ha már így kapod a rendszert, nincs értelme ezen a módon karcsúsítgatnod. Egyrészt, valóban nem látod át, hogy hol teszel keresztbe magadnak, másrészt minden újratelepítéskor vissza fogod kapni...
Ezek az alkalmazások amúgy sem foglalnak túl nagy helyet, a lelkük azokban a dll-ekben van, amelyeket a rendszer különben is használ, vagyis csak egy vékony kezelőréteget távolíthatnál el, ami nem jelent értelmes nyereséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!