Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen hátrányaim származhatna...

Milyen hátrányaim származhatnak abból ha kikapcsolom és nem használom a windows update-et?

Figyelt kérdés

Win7-et használok, lehet abból valami baj ha kikapcsolom a Windows update-ot?

DirectX-et, NetFramwork-öt manuálisan webtelepítő segítségével szoktam frissíteni, SP1-et szintén manuálisan telepítem, legális vagyis újságkódos Eset Smart Security-t használok microsoft office-t nem használok amihez még sok frissítés lenne, helyette open office-t és libre office-t használok...

Szóval ha kikapcsolom az automatikus frissítést lehet valami bajom belőle?

csak 250 gigás merevlemez van a gépemben, és 60 gigát szedtem le a windows-nak így kb 170 giga marad külön minden másra és ha nem okoz gondot a windows update kikapcsolása akkor kikapcsolnám mert elég sok helyet megeszik...

2014. jún. 4. 14:20
1 2
 11/14 papagenou ***** válasza:
utóirat: ésszel kell használni a gépet, akkor nincs baja.
2014. okt. 22. 19:43
 12/14 A kérdező kommentje:

# 10 ez a lassulás dolog nekem is megvan mex 3 havonta újra kell tennem mert képtelenség használni...

egyébként a szervízcsomag is beletartozik, vagy azt azért fel kell tenni?

2014. okt. 22. 20:13
 13/14 papagenou ***** válasza:

nem emlékszem, hogy külön azt raktam volna, de lehet, hogy már eleve benne van az enyémben. khm, jogtiszta, khm... khm...

megjegyzem, én még vírusírtót sem használok. max félévente felrakok egyet, de soha nem talál semmit, egyik sem. mint már mondtam, ésszel kell használni. a win tűzfal van max bekapcsolva, de játék miatt azt is leszoktam lőni.

vagy csak én vagyok ilyen máker, hogy évek óta semmi bajom nem volt, a fentiek ellenére sem.

2014. okt. 22. 20:34
 14/14 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, lehet hogy én vagyok a hibás, csak tudnám miben vagy hogy.. :/ ismerősöknek is tettem már fel win7-et mert nem értettek hozzá pl boltosnak is tettem már fel jogtisztákat és azokat is én tartom karban, de ez a 3-4 hónapos limit csak nálam van... pl egyik rokonomnak több mint két éve tettem fel win7 home premiumot, neki olyan mint nálam pár napos korában... o.O nem értem mármint ugyan úgy használom mint ők, szinte egy két program kivételével ugyan azokat is használom mint ők... ( bár azt hozzátenném hogy bár nem tudom számít-e de én 3-4x többet használom a gépem mint ők ) és nekik amit feltettem és karbantartok évek óta jó, nekem meg itthon hulladékoskodik...:|
2014. okt. 23. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!