Miért írja ki a laptopom hogy a windows7 ezen példánya nem eredeti?
Kedves kérdező!
A lehető legjobb választ próbálom Neked megadni.
Első lépésként a telepítőlemezt helyezd be a CD-romba.
Ezt követően töltsd le a Rufus nevezetű programot, és fogj egy legalább 2GB tárterületű Pendrive-ot.
Ha ez megvolt, akkor a telepítőlemezeden levő fájlokat a Rufus-al a Pendrive-ra rakd át.
Ha ezzel is megvagy, akkor a pendrive-ról bootoltasd be a laptopot, majd azt követően telepítsd.
Utóirat: Ha a laptop merevlemezét leszeretnéd csutkán nyomatni, tehát hogy egy deka fájl se maradjon meg még a HÁTTÉRBEN se akkor Low level-el formázd meg.
Illetve ha tudsz, akkor 2 partíciót hozz létre.
1. Amelyen a Windows-t és a program files-t tárolod.
2. Amin a fájljaid vannak.
Célszerű egyébként azért, mert így ha legközelebb Windows-t telepítesz, elegendő lesz csak újranyomatni az adott partíciót.
Szép estét, illetve jelezz ha sikerült!
Ha nem, akkor állítsd alapra a BIOS-t, majd azok után állítsd be HELYES sorrendbe a bootot.
Mégegy lehetőség: Boot-nál a HDD-t rakd utoljára, illetve a Googleban keress rá max még hogy miért nem működhet.
Ha kicsit vágod az angolt, akkor hamar megkapod a választ és talán orvosolni tudod a problémát...
Utóirat: A Windows 7-et próbáld meg maximum megpatchelni, úgy biztosan működik.
(Kiveszi az egész rendszerből az Aktivátor checkert...)
Keresés: Windows 7 activator
köszönöm a válaszokat!megnéztem és eredeti ezzel most már nincs probléma.már csak az a gondom hogy nem tudom újratelepíteni mert nem hozza be a telepítő cd-t hanem csak ezt [link]
nem tudom ilyenkor mit kell tenni
Akkor javaslom, hogy először is olvass minél többet a telepítés menetéről a neten. Google bácsi rengeteg tutorialt ki tud neked ddobni. Terjedjen ki az olvasgatás a telepítés utáni teendőkre is, frissítések telepítése, driverek telepítése stb.
Ha már lesz fogalmad a témáról, akkor vagy vágj bele, vagy előbb virtuális gépben próbáld ki, úgy kevesebb meglepetés érhet, és kárt se tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!