Ilyen program létezik?
Figyelt kérdés
Olyan kellene vagyis elöször leirom mihez kellene. egy kis rendezvènyen tartok hangositást ès van pc erősítö meg nagy hangfalak, olyan program kelllene amivel a pchez dugodt mikrofonnal lehet beszèlni ugy hogy a hangfalon halljam ha a zenèt lehalkitom. van ilyen?2014. jún. 3. 08:17
2/9 A kérdező kommentje:
semmi fèle program nem alkalmas ehez?
2014. jún. 3. 08:41
3/9 anonim válasza:
Szerintem inkább hívjatok profi hangosítót.
4/9 anonim válasza:
Megoldható akár program nélkül is, de számítani kell a hang eléggé zavaró csúszására. Az meg úgy nem az igazi.
5/9 Tengor válasza:
Arról nem is beszélve, hogy amíg egy keverőt tudsz két kézzel vezérelni, addig a PC-n két kurzort irányítani nem is olyan egyszerű és pontos.
6/9 anonim válasza:
Nem szeretnék hülyeséget írni, de pl winamp-nál (tudom hogy már nem fejlesztik) régebben volt olyan lehetőség, hogy a mikrofon használatakor amit egérgomb megnyomásával lehetett választani, akkor a zenét lehalkította olyan szintre, hogy a mikrofon jele volt a hangosabb.
Gondolom vannak még ilyen programok. Pl érdemes megnézni KMPlayernél, mert az szinte olyan mint a winamp volt.
7/9 anonim válasza:
De lehet hogy nem is a winamp tudta :( rádióadást sugároztam akkor és kellett a winamphoz valami más program is . Már nem emlékszem mi volt az, de lehet hogy az csinálta.
8/9 anonim válasza:
Elképzelhetőnek tartom hogy valamilyen dj program tudja ezt, sőt szinte biztos.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat idő közben szereztem még egy erősítőt hangfalakkal meg 6,3 as mikrofonnal :)
2014. jún. 3. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!