Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ilyen program létezik?

Ilyen program létezik?

Figyelt kérdés
Olyan kellene vagyis elöször leirom mihez kellene. egy kis rendezvènyen tartok hangositást ès van pc erősítö meg nagy hangfalak, olyan program kelllene amivel a pchez dugodt mikrofonnal lehet beszèlni ugy hogy a hangfalon halljam ha a zenèt lehalkitom. van ilyen?

2014. jún. 3. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Neked egy keverő kell.
2014. jún. 3. 08:29
 2/9 A kérdező kommentje:
semmi fèle program nem alkalmas ehez?
2014. jún. 3. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hívjatok profi hangosítót.
2014. jún. 3. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Megoldható akár program nélkül is, de számítani kell a hang eléggé zavaró csúszására. Az meg úgy nem az igazi.
2014. jún. 3. 10:03
 5/9 Tengor ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy amíg egy keverőt tudsz két kézzel vezérelni, addig a PC-n két kurzort irányítani nem is olyan egyszerű és pontos.
2014. jún. 3. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék hülyeséget írni, de pl winamp-nál (tudom hogy már nem fejlesztik) régebben volt olyan lehetőség, hogy a mikrofon használatakor amit egérgomb megnyomásával lehetett választani, akkor a zenét lehalkította olyan szintre, hogy a mikrofon jele volt a hangosabb.

Gondolom vannak még ilyen programok. Pl érdemes megnézni KMPlayernél, mert az szinte olyan mint a winamp volt.

2014. jún. 3. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
De lehet hogy nem is a winamp tudta :( rádióadást sugároztam akkor és kellett a winamphoz valami más program is . Már nem emlékszem mi volt az, de lehet hogy az csinálta.
2014. jún. 3. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhetőnek tartom hogy valamilyen dj program tudja ezt, sőt szinte biztos.
2014. jún. 3. 12:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat idő közben szereztem még egy erősítőt hangfalakkal meg 6,3 as mikrofonnal :)
2014. jún. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!