Atisz kérdése:
Miért nem indul el a Minecraft?
Figyelt kérdés
Na tehat. Elszeretném inditani a 1.6.4-es verziot, odaig megnyitja hogy "Updating launcher", VISZONT ezek utan bezarja az egeszet es semmit nem csinal. Probalkoztam mar tobb fele Java segedprogram letoltesevel de sajnos nem segitett! Ha esetleg valaki tudja mi lehet a problema, azt arra kerem hogy segitsen! Elore koszonom! Es letszives ertelmes es segito kesz emberek irjanak, ne azok akik csak fikazni tudjak az embert!2014. jún. 2. 20:53
1/4 anonim válasza:
Nem tudom melyik launchert használod, de a minecraft.net-ről le lehet tölteni az újabb launchert, ami már az újabb verziók indításához kell, de még régebben adták ki, pár hónapja ha jól emlékszem, lehet hogy fél éve, azóta már van 1.7 meg nemsokára 1.8-as minecraft is
2/4 A kérdező kommentje:
Megprobalom, koszonom!
2014. jún. 3. 11:13
3/4 anonim válasza:
szia!(lány vagyok) ma már van olyan launher ,hogy egszer letöltöd az összes eddigi verzió meg van benne és automatikusan frissíti is ha jön újabb...mielőtt játszasz csak ki kell választanod azt a verziót kb 1 perc gyorsan installálja és kész is:) csak látom h téged már a launcher kidob...sztem nem árt megnézni a kompatibilitást vagy újratelepíteni mert elavult lehet...:)nekem is sok problémám volt de nem nagyon emlékszem h mivel oldottam meg de én is hasonlókkal próbálkoztam..:) majd írj h megy-e..
4/4 A kérdező kommentje:
Hat mar kb 15x ujra raktam, de minden verzioval ugyan ezt csinalja, kiveve a Coolcraft-os 1.6.2-es verzioval. Az megy elsore$
2014. jún. 6. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!