Letöltöttem a Bandwith Meter Pro-t,1 hónapig használtam ingyen, most kéri, hogy vegyem meg. Letöröltem, újratelepítettem, de így is emlékszik. Mit tegyek, hogy újra 1 hónapig ingyen használhassam?
töröld le, utána valami progival távolítsd el a registryből
utána elfogja felejteni
OP RENDSZER ÚJRATELEPÍTÉS
CRACKELÉS
KERESS HOZZÁ KULCSOT
Vistám van. Letöltöttem a TuneUp-ot, tisztítást végeztem a registry-k között 1-Click Maintenance segítségével. Letöröltem előtte a Bandwidth-et. Újratelepítettem, mégis emlékszik. Beírtam, hogy Futtatás: regedit és Szerkesztés/Keresés segítségével próbáltam rákeresni a Bandwidth névre. Egy valamit találtam, azt kitöröltem. Töröltem a progit, majd újratelepítettem, de még mindig emlékszik rá. Tudnátok segíteni, hogy hogy találnám meg a registry-jét? Szerkesztés/Keresés... vagy Következő keresése... Mit írjak be? Valamit törölni kell vagy átállítani az értéket valahol?
Újratelepíteni a Vista-t most nem akarom emiatt. Kulcs kereséshez (crackeléshez) nem értek, de ahhoz annyira talán nem is akarok... Bár ha adsz rá egy linket, rákukkantok... Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!