Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1 lemez túlterheltsé...

Windows 8.1 lemez túlterheltség uTorrentnél miért?

Figyelt kérdés

Amikor a letöltött file-t bele rakom a utorrent be a lemez terheltség fel ugrik 99% ra....

Utána vissza csökken de ez miért van? És valahogy meg leget oldani?

Mert a win 7 alatt nem vettem észre hogy csinálta volna ezt...

#Windows #letöltés #Windows 8 #merevlemez terheltség
2014. jún. 2. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Amit letölt, az fel is kell írni a lemezre. Ha azt akarod, hogy lassabban írjon, akkor tölts lassabban.

Beledumálhat a vírusirtó is, mert írás közben figyeli, hogy mi a szitu.

2014. jún. 2. 15:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem de win 7 en nem észleltem ilyet szóval azért nem értem:(
2014. jún. 2. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Win 7 alatt is nézegetted (erőforrásfigyelőben vagy mi a neve)?

Mert abban el volt dugva a lemezterheltség szerintem, és én arra gyanakszom, hogy amiatt nem tűnt csak fel...

2014. jún. 2. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Preferences/General/Pre-allocate all files elől vedd ki a pipát. (Beállítások/Általános/Állományok előre lefoglalása).
2014. jún. 2. 16:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 - Nehogy már egy mai merevlemez ne tudjon olyan gyorsan írni, amilyen gyorsan jön le a netről a cucc. Általában a net sebessége bőven elmarad a merevlemez sebességéhez képest.
2014. jún. 2. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
17:01: Megmutatnád, hol írta a kérdező, hogy mennyi idős a lemeze? Ha olyan gyorsan kapkodsz a fejedhez is, mint a piros kézhez, akkor vigyázz, mert szálka mehet a kezedbe.
2014. jún. 2. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 - Ha annyi idős lenne a lemeze, már lennének más tünetek is, nem csak torrent hozzáadásnál történnének érdekes dolgok. Egy piros kéztől még senki sem lesz 53%-os, mások is benne vannak a dologban.
2014. jún. 2. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Pedig a vírusirtóban szerintem igaza is lehet... Nem csak a merevlemez sebessége számít, ha minden fájlt (és annak minden bitjét?) meg is kell vizsgálni...
2014. jún. 3. 08:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy 5 éves gépem van, nekem is ezt csinálja. A netünk 20 Mbps-os, tehát 2,5 MBps-mal jön le. Csökkenteni szoktam 1,8-2,0 MBps-ra és akkor jó szokott lenni. Letöltés közben lehet, hogy elkésem, de ha letöltés előtt csökkentem, vagy eleve a uTorrent így van beállítva és nincs hozzá nyúlva, nem lehet gond. Még egyszer mondom, nálam így van. Szerintem próbáld meg lecsökkenteni a letöltési sebességet. Az én HDD-m pl. nem bírja a 2,5 MBps-ot.
2014. jún. 3. 11:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát most nekem egy 500 GB-os vinyóm van kb 2-3 éves.

Nos jogos nem nézegettem win 7 alatt a lemez terheltséget de viszont nem is volt a gépem be halva tőle már mint most feltűnően le fogja a gépet....

Pedig a gépel gond nem lehet mert jó cuccok vannak benne.

2014. jún. 3. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!