Az Origin oldala nem tölt be mi lehet az ok?
Kép róla: [link]
Az EA oldalán is ugyan ez történik és tudtommal az Origint ők "vezetik.
Flash Playert , Javát letöltöttem , Böngészési adatokat is kitöröltem de mind hiába.
"Az enyém nincs támadás alatt" (UPC) és a leggyorsabb...Szóval bármely szolgáltató állhat DDOS támadás alatt, akár a goolgle is! És igen valaki kispécizte a Magyar szolgáltatókat...amire te gondolsz az 2013-ban volt...és szerinted úgyhagyták?!
Te paranoiás vagy és nem csacsiságokat, hülyeségeket írogatsz! Szerintem 8-10ms -el nem lassú (Tény)...
próba:Tűzfalad kapcsold ki, lehet az blokkol tartalmakat. Nekem az Eset tűzfala blokkolt az egyik oldalnál és csak akkor lett jó ha kizárási listára tettem.
Vírusellenőrizz, lehet gyorsítótármérgezés. Lehet átírta valami a hosts fájlt (mindegyik böngésző), állítsd helyre:
amennyiben csak egyetlen böngésző akkor tiltsd le a kiegészítőket, indítsd csökkentett módban, About:support (címsor) -banállítsd vissza a beállításokat, töröld a profilmappából a user.js fájlt, ha sehogy sem jó telepítsd újra.
Firefoxnál teljes újratelepítéssel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..
Ezekután telepítsd újra a java-t és a Flasht, majd ellenőrizd a bővítmények között!
Ha további problémáid vannak a windows hálózattal állítsd alapra (winsock fix)complete internet repair
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!