Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi baj lehet? Iskysoft DVD...

Mi baj lehet? Iskysoft DVD creator programmal?

Figyelt kérdés
Megvettem ezt a dvd menű készítő programot, aztán a hivatalos oldalrol le lehetett szedni hozzá menüket, le is szedtem és mikor telepítettem volna ezt írja a progi: THERE IS NOT AVALAIBLE SETUP FILE. YOU MUST INSTALL THE PROGRAM FIRST. lefordítottam és azt írja hogy elötte telepítsem fel a programot aztán telepítsem a kiegészítőt. Hát de nOOOOOORmális? már fel van telepítve a progi, mi lehewt a gond?

2014. jún. 2. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy csak azért mondod, hogy megvetted, hogy ne töröljék a kérdést...

Nem éppen egy jó program. A konkrét probléma is mutatja. Esetleg processexplorer segítségével megnézheted, mit hiányol.

Érdemes lenne ConvertXToDVD-re váltanod, már ha fennáll az, amit az elején írtam. Megbízhatóbb is, és profibb is.

2014. jún. 2. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:
igen.... fenn áll... Ismerem a program a Convert X to DVDt nagyon szeretem is, csan az a bajom, hogy nem tudok saját menüt készíteni, és zenét rakni alá. Ezért probáltam másikkal, mert a DVD creatorral lehet.
2014. jún. 3. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönööm a válaszodat, abban viszont tudnál segíteni hogy ez a processexplorer működését? ebből hogyan tudom meg a hibát?
2014. jún. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!