Nekem volt egy Pentium M, 1,5 Gb ram, integrált videokártyás laptopom (Dell Inspiron 1200), azon elment használhatóan, igaz aero nem ment rajta. Szerintem a tieden is menni fog rendesen.
2014. jún. 2. 11:50
4/8 anonim válasza:
Egyébként ramból 1,5 gb a minimum amivel használható, 1 Gb-al is próbáltam egy gépen, de sokat akadozott.
Mondjuk inkább nem a rendszer a necces, hanem a mai böngészők például, amik hajlamosak nagyon sokat enni.
2014. jún. 2. 11:51
5/8 anonim válasza:
1,5GB Ramon én is használom (igaz az 800mhz-es ddr2) de elfut normálisan. Használható... persze nem lesz sebességbajnok. Telepítést követően érdemes minden felesleges szolgáltatást letiltani és tényleg csak a szükséges programokat feltelepíteni.
2014. jún. 5. 11:50
6/8 anonim válasza:
Négy éves Thinkpadon (2 GB memória) a lecsupaszított Windows7 Home Premium 32 bites jól működik. Nincs semmi felesleges csicsa, egy böngésző (Firefox), Wifivel használom. Persze játszani nem lehet rajta.
2014. jún. 5. 11:57
7/8 anonim válasza:
Maradj az xp-nél vagy próbáld ki a Linux Mintet vagy a Lubuntut.
2014. jún. 5. 12:38
8/8 anonim válasza:
Ha az a processzor AMD Duron, akkor meg se próbáld. Nekem van egy ilyen gépem 2GB DDR1 RAM-al és hidd el nem éri meg.
Ha nem az, akkor írd le milyen, mert már nem a GHz számít a processzoroknál, hanem a magok száma és az utasításkészlet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!