Hogyan lehet megakadályozni, hogy a Firefox frissítse magát?
- Mozilla Firefox 28.0
- Maintenance Service nincs telepítve
- Tools -> Options -> Advanced -> Update -> "Never check for updates".
Ennek ellenére amikor elindítom, a r*hadék felhasználói beavatkozás nélkül automatikusan szedi le a 29-es verziót. A következő indításnál már az fogad...
Hogyan lehet erről lebeszélni?
Bocs elnéztem, de frissítés után visszateszi.Töltsd le a telepítőt,gépről telepítsd, majd ne legyen bepipálva a Maintrance service. Ellenőrizd a következőket: Registry -ben keress rá (softver kulcs alatt) és töröld.
Kiegészítők között, ha van valamilyen (pl addon update checker)
Profilmappában van user.js fájl akkor töröld (ez indításkor átírja a beállításokat az ott megadottal).
Nekem így van (volt beállítva és nem automatizál)
Lehet hogy felül lett írva a profilmappád, így ideiglenes fájlok maradtak benne. Készíts új profilt, vagy állítsd alapra a beállításokat (címsor: about:support).
21:25:
Beépülő elemek (Flash, Java, stb.), JavaScript letiltva, szóval annyira nem lehet életveszélyes.
csacsi2:
- Kiegészítőim nincsenek
- User.js-t nem mertem törölni
- A Firefox 28.0 friss telepítés volt, nem frissítés. A Maintenance Service-t direkt nem telepítettem fel.
- A profilmappámban biztosan nem maradtak ideiglenes fájlok, az operációs rendszer friss telepítés.
Végül megoldottam, igaz, nem kifejezetten kulturáltan... A C:\Program Files\Mozilla Firefox\ mappában volt egy update.exe. Letöröltem.
A másik fájl a prefs.js- töröld (vagy módosítsd az alábbiakat), ami a beállításokat tárolja.
Az About:config -ban ellenőrízd a következőket és állítsd false -ra
app.update.enabled
browser.search.update
extensions.update.enabled
amennyiben nem törlöd csak áthelyezed akkor miután visszahelyezed akkor nem történik változás (menthetőek a beállítások)
Amikor telepíted, a "maintance service" mellőll vedd ki a pipát!
De ha van valami kulturált tűzfalad (nekem pl. ZoneAlarm), abban egyenként meg tudod mondani, hogy melyik program érheti el az internetet. Ha megtiltod a maintance service-nek vagy updater-nek (nem tudom fejből, hogy hívják), akkor nem fogja tudni letölteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!