Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet megakadályozni,...

Hogyan lehet megakadályozni, hogy a Firefox frissítse magát?

Figyelt kérdés

- Mozilla Firefox 28.0

- Maintenance Service nincs telepítve

- Tools -> Options -> Advanced -> Update -> "Never check for updates".

Ennek ellenére amikor elindítom, a r*hadék felhasználói beavatkozás nélkül automatikusan szedi le a 29-es verziót. A következő indításnál már az fogad...

Hogyan lehet erről lebeszélni?

#frissítés #Firefox #maintenance service
2014. jún. 1. 21:11
 1/8 csacsi2 ***** válasza:
Uninstalláld a maintrance service -t! ez a háttérfrissítő szolgáltatása.
2014. jún. 1. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Böngészőből mindig a legfrissebbet kell használni, mert sok sebezhetőséget javítanak
2014. jún. 1. 21:25
 3/8 csacsi2 ***** válasza:

Bocs elnéztem, de frissítés után visszateszi.Töltsd le a telepítőt,gépről telepítsd, majd ne legyen bepipálva a Maintrance service. Ellenőrizd a következőket: Registry -ben keress rá (softver kulcs alatt) és töröld.

Kiegészítők között, ha van valamilyen (pl addon update checker)

Profilmappában van user.js fájl akkor töröld (ez indításkor átírja a beállításokat az ott megadottal).

Nekem így van (volt beállítva és nem automatizál)

[link]

Lehet hogy felül lett írva a profilmappád, így ideiglenes fájlok maradtak benne. Készíts új profilt, vagy állítsd alapra a beállításokat (címsor: about:support).

2014. jún. 1. 21:25
 4/8 A kérdező kommentje:

21:25:

Beépülő elemek (Flash, Java, stb.), JavaScript letiltva, szóval annyira nem lehet életveszélyes.

csacsi2:

- Kiegészítőim nincsenek

- User.js-t nem mertem törölni

- A Firefox 28.0 friss telepítés volt, nem frissítés. A Maintenance Service-t direkt nem telepítettem fel.

- A profilmappámban biztosan nem maradtak ideiglenes fájlok, az operációs rendszer friss telepítés.

Végül megoldottam, igaz, nem kifejezetten kulturáltan... A C:\Program Files\Mozilla Firefox\ mappában volt egy update.exe. Letöröltem.

2014. jún. 1. 21:38
 5/8 csacsi2 ***** válasza:
User.js- t nyugodtan töröld, sőt javasolt. Ezt programok hozzák létre. Megnéted jegyzettömbbel, akkor láthatod miket módosít az about:config -ban.
2014. jún. 1. 21:42
 6/8 csacsi2 ***** válasza:

A másik fájl a prefs.js- töröld (vagy módosítsd az alábbiakat), ami a beállításokat tárolja.

Az About:config -ban ellenőrízd a következőket és állítsd false -ra

app.update.enabled

browser.search.update

extensions.update.enabled

amennyiben nem törlöd csak áthelyezed akkor miután visszahelyezed akkor nem történik változás (menthetőek a beállítások)

2014. jún. 1. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Amikor telepíted, a "maintance service" mellőll vedd ki a pipát!

De ha van valami kulturált tűzfalad (nekem pl. ZoneAlarm), abban egyenként meg tudod mondani, hogy melyik program érheti el az internetet. Ha megtiltod a maintance service-nek vagy updater-nek (nem tudom fejből, hogy hívják), akkor nem fogja tudni letölteni. :)

2014. jún. 1. 22:27
 8/8 csacsi2 ***** válasza:
Firefox telepítője tartalmazza, így mindenféle képpen letöltődik.
2014. jún. 2. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!